6 апр. 2017 г., 22:09

Преди да разсъмне 

  Поэзия
321 0 0

Преди да разсъмне,
когато е пусто,
самотни в съня,
се търсим във мрака.
Миг само тъмно,
после е утро.
Сбъдване няма.
Дори да те чакам...

© Някоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??