31 дек. 2007 г., 17:32

Преди нощта 

  Поэзия
597 0 4

Пореден спомен и поредна вечер...

Последна вечер, след последен ден,

Не виждам нищо – близо и далече,

коварно тъмна е нощта за мен...

 

Пречупен лъч, отминал спомен,

за утрото, а то е тъй далеч.

Очаквам го като храна – котак бездомен,

          Защото то единствена надежда е за мен!...

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??