"Лапни-шаран" си е българинът!
(Кой ли не го е лъгал?)
Всяка стръв го лови - стига само
с етикет да е "Нова!"
Една с марка бе "Цар Симеон",
друга с царското презиме "Борисов".
Днес, с партии -още пет-шест
(плюс "шоуменска")
чак сподоби се.
"Лапни-шаран" си е българинът -
все лъган и ... пак не кандисва!"
© Вълчо Шукерски Все права защищены