20.09.2021 г., 8:45 ч.

Предизборно размишление 

  Поезия » Хумористична, Философска, Гражданска, Епиграми
269 0 2

"Лапни-шаран" си е българинът!

(Кой ли не го е лъгал?)

Всяка стръв го лови - стига само

с етикет да е "Нова!"

Една с марка бе "Цар Симеон",

друга с царското презиме "Борисов".

Днес, с партии -още пет-шест

(плюс "шоуменска")

                               чак сподоби се.

 

"Лапни-шаран" си е българинът -

все лъган и ... пак не кандисва!"

 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??