14 окт. 2008 г., 13:00

Предизвикано 

  Поэзия » Любовная
601 0 17
Предизвиквам онази любов,
насъщната, от болка да не стена,
не, не е най-търсената,
не, не  е за удавника брод.
                                                   
Предизвиквам онази любов,
най-хулената хвърлена в огъня,
не, не спасителната,
незадалата въпроса "защо".
                                     
Предизвиквам онази любов
най-истинската, само за мене,
изподрасканата с нокти, да я взема
и сгуша до мене, без многослов.


© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??