Няма да е никак лесно,
но пък е интересно
с устни да те обхождам,
цяла да се разхождам
по теб и твоето тяло,
тъй силно за мен зажадняло,
да те изпивам без остатък,
ти да си максимално кратък
и онемял пред мене,
да молиш за още време.
© Жулиета Великова Все права защищены
Жу*