4.02.2011 г., 16:08 ч.

Предизвикателно 

  Поезия » Еротична
1531 1 12

 

 

Няма да е никак лесно,

но пък е интересно

с устни да те обхождам,

цяла да се разхождам

по теб и твоето тяло,

тъй силно за мен зажадняло,

да те изпивам без остатък,

ти да си максимално кратък

и онемял пред мене,

да  молиш за още време.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??