Създай живот!
Не трупане на вещи...
Дари любов!
Не безполезни срещи.
Изпитай болка!
От себе си самата...
когато в дните жалки
разкъсваш се от самотата.
Че нищо друго
няма стойност и е
фалшива суета.
И кой е тук за съжаление?
Отговори си ти...
сега.
© Мариана Вълкова Все права защищены