Nov 12, 2009, 2:33 AM

Преднамерено... 

  Poetry » Other
474 0 13

Създай живот!

Не трупане на вещи...

Дари любов!

Не безполезни срещи.

Изпитай болка!

От себе си самата...

когато в дните жалки

разкъсваш се от самотата.

Че нищо друго

няма стойност и е

фалшива суета.

И кой е тук за съжаление?

Отговори си  ти...

сега.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??