30 дек. 2009 г., 14:54

Предновогодишно 

  Поэзия » Любовная
621 0 3

                            На В.

 

Ела... останаха ми малко думи...

Мълчанието ти изтри това,

което можеше и беше помежду ни,

завършило в безкрая с Любовта.

 

Изтри, защото просто няма Вечност...

Когато има догма, бит и страст,

една изкуствена, уви, далечност,

заседнала е трайно между нас.

 

Но ето, пак натам очи обръщаш

и, може би,  сърцето те боли...

Знам, краен си... Защо без думи връщаш

това, което още в теб гори?

 

Поседнала, ей тук, сега ще чакам

да се обадиш, с малко топлина...

Душата ми за тебе пак заплака...

Защо пак лъжеш себе си сега?

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бояна, радвам се, че те открих, макар и не по-много добър повод! Поздрав за искрения стих! Барона
  • Благодаря ти, Ман!Светла година, изпълнена с обич и късмет, за теб и всички тук!
  • Пожелавам да дочакаш много обаждания! И нека да ти донесат щастие и радост!
Предложения
: ??:??