12 нояб. 2007 г., 13:02

Предпазливост 

  Поэзия » Другая
1262 0 13
 

Предпазливост

 

Боже! Колко голям е светът!

Аз го гледам през тясна пролука.

И от страх да не ме изядат,

ще умра от досада и скука.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??