Nov 12, 2007, 1:02 PM

Предпазливост 

  Poetry » Other
1268 0 13
 

Предпазливост

 

Боже! Колко голям е светът!

Аз го гледам през тясна пролука.

И от страх да не ме изядат,

ще умра от досада и скука.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??