2 февр. 2023 г., 09:17

Предпетъчно 

  Поэзия » Другая
235 1 0

Безкраен четвъртък...
А умората тегне, 
едва се издържа.
Хайде с теб да забегнем!

 

Хвани ми ръката,
да тръгнем нанякъде,
надалеч от тълпата,
кретени навсякъде...

 

Не искам да споря, 
да ровят в душата ми,
не ми се говори...
Мълчи ми се с някого.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??