Навярно с времето ще съумеем,
да прегърнем не само скръб
и самота.
А в любов да се обвържем,
и на другите да я дадем.
Навярно словото написано,
че в живота всичко случва се така...
Както трябва във живота ни да бъде.
А тъгата тя убива,не само самотата,
но и ревността, комфорта на душата.
Навярно с времето ще съумеем...
Отново да усетим любовта.
А тя ни обещава, че ще можем
да се усмихваме за това.
© Ангел Все права защищены