30 июн. 2017 г., 17:30

Предсказание 

  Поэзия » Другая
623 1 1

Сега си тук,
а после си отново пътник.
Къде пътуваш, мили мой, поспри?
Нима не виждаш хоризонта схлупен.
Загасват тъжно нашите мечти.

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??