30 jun 2017, 17:30

Предсказание 

  Poesía » Otra
622 1 1

Сега си тук,
а после си отново пътник.
Къде пътуваш, мили мой, поспри?
Нима не виждаш хоризонта схлупен.
Загасват тъжно нашите мечти.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??