13 нояб. 2008 г., 08:27

Предупреждение 

  Поэзия » Любовная
719 0 0
 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

 

Знаеш колко болка ти ми причини,

но не знаеш колко много теб ще те гори.

 

Ще ме търсиш вечер и ще ме следиш.

След мен ще бягаш и над мен ще бдиш...

 

Не ще оставя вечно с мене ти да се подиргаваш.

Ще разбереш, че трябва малко с мене да внимаваш.

 

Ще си мериш, зная, всички твои ходове,

трябва да ти кажа - ти изигра своите козове.

 

Не ще оставя с мен да злоупотребяваш,

всяка твоя стъпка ще си преценяваш.

 

Ти не искаш да ме губиш,

но знай, това ще бъде твоят миг и твоят край

и с мене няма много да сполучиш

ако не се раздаваш до безкрай.

 

Аз ти давах всичко, давах ти живот,

сега от тебе искам много радост и любов.

 

Ще ме галиш нежно и ще ме целуваш.

Ще ме палиш и ще ме сънуваш,

но не чуеш ли или ми откажеш,

сам в съня си ще останеш!

© Габриела ЛИСИЧКАТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??