ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
Знаеш колко болка ти ми причини,
но не знаеш колко много теб ще те гори.
Ще ме търсиш вечер и ще ме следиш.
След мен ще бягаш и над мен ще бдиш...
Не ще оставя вечно с мене ти да се подиргаваш.
Ще разбереш, че трябва малко с мене да внимаваш.
Ще си мериш, зная, всички твои ходове,
трябва да ти кажа - ти изигра своите козове.
Не ще оставя с мен да злоупотребяваш,
всяка твоя стъпка ще си преценяваш.
Ти не искаш да ме губиш,
но знай, това ще бъде твоят миг и твоят край
и с мене няма много да сполучиш
ако не се раздаваш до безкрай.
Аз ти давах всичко, давах ти живот,
сега от тебе искам много радост и любов.
Ще ме галиш нежно и ще ме целуваш.
Ще ме палиш и ще ме сънуваш,
но не чуеш ли или ми откажеш,
сам в съня си ще останеш!
© Габриела ЛИСИЧКАТА All rights reserved.