1 авг. 2013 г., 21:45

Прегръдка 2 

  Поэзия » Любовная
520 1 2

Нарочно прегърна ме юли,

в ухото ми страстно зашепна.

Търкулна по моите скули

сълза маргаритено летна.

 

Небето със длани погали

телата ни, мургаво диви.

И вятър безумно запали

в нас страсти добри и красиви.

 

А слънцето люлка ни сплете.

Немирни люляхме се ние.

Но юли си тръгна. Кажете, 

как моя любим да открия?

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??