Прегръдка
1 Дари ме ти
с нежна прегръдка
и запомни, че следващата стъпка
е твоята прекрасна целувка!
2 Направи този дар за мен
и докажи ми
защо те нося вътре в мен!
3 Не се съмнявям никога в теб - знай!
Бъди и ти така
и няма да последва край!
4 Прегръдката ти
ми е нужна сега,
точно на мига,
но само твоята!
5 Дай ми я ти
и моля те - не се бави!
От нея се нуждая
и толкова силно я желая!
6 И с прегръдка топла
дори ще се задоволя,
но нека със силно чувство
бъде тя!
© Вики Все права защищены