23 февр. 2019 г., 16:16

Прегръдка 

  Поэзия
221 0 2

Отново изцапан от злъч 

не от слава ,разбил на пух

мечти и любов..създал химера

велика измама, че бил е велик.

 

Светец без аура ,човек без любов

чаровник ,отчаян но борещ се с 

себеси ,за свята и чиста любов.

Чаровник без име,но с име велик.

 

Целувка на дявол,признат си от дух

живота е таинство с магия обвит.

Жигосани много но малко с дъмга

белязани само са наште слова.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??