6 окт. 2011 г., 23:09

Прегръщам те с душата си 

  Поэзия » Любовная
1001 0 2

ПРЕГРЪЩАМ ТЕ С ДУШАТА СИ!

Обич, изпратена ми от небето,

окриля смело моя ден.

Нежност, изпълнила сърцето,

извиква трепета във мен.

 

Любов, за мене непонятна,

превзема безспирно всеки ден,

не търся отговора във душата,

оставям се във нежен плен.

 

До скоро беше си химера,

сега отново то пламти,

горещо чувство, като жарава,

и кара кръвта ми да кипи.

 

Към нови светове незнайни

литват най-съкровените мечти,

като волни птици, окрилени,

превземат нови висоти.

 

Намерили те своя пристан,

отразен във твоите очи,

със свидна обич и омая

прегръщам те с душата си!

 

Диляна Пенчева

 

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??