9 янв. 2018 г., 15:37

Прегърни ме 

  Поэзия » Любовная
898 3 5

 

внезапна спонтанност
въздишка във мрака
очакване страх
и красиви очи 
в тях свети надежда
има страх от раздяла
има толкова много тъга
не си тръгвай любов
ти си всичко което аз имам
аз съм тук
аз обичам
аз идвам при теб

 

прегърни ме

© Ник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??