4 окт. 2017 г., 09:22

Прекрасниче 

  Поэзия » Любовная
466 0 0

Песен е, когато усещам,

докосвам, целувам и галя...

Любовна река, отнасяш ни

двама заЕДНО към безкрая...

© Красимир Все права защищены

Прекрасниче любовно

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??