4.10.2017 г., 9:22 ч.

Прекрасниче 

  Поезия » Любовна
461 0 0

Песен е, когато усещам,

докосвам, целувам и галя...

Любовна река, отнасяш ни

двама заЕДНО към безкрая...

© Красимир Всички права запазени

Прекрасниче любовно

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??