9 дек. 2023 г., 18:10

Прекрасното Слънце 

  Поэзия
286 5 1

Прекрасното слънце
най-ярка звезда,
от къде е енергията 
да топли и свети така?!
Дали грешните Души,
високо в небосвода,
не горят в плазма,
по волята на Бога.
Горят  и отдават на тази звезда,
енергията своя - изкупват си греха.
В кръговрата на живота,
в енергийния обмен,
Вселената отрежда:  
Според делата -
в Светлина или плазма  
всеки e благословен!

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Греем и се топлим с твоята поезия! Благодарим!
Предложения
: ??:??