Прекърши се дървото в девствен сняг.
И вятърът помогна да се случи.
Обесиха го късове от лед.
Но все едно - дървото се прекърши.
През март не го заглеждай за цъфтеж.
През август плодовете ще са спомен.
Разкъсаха се вените... в кипеж.
Гнездо на птица – кротко се отрони.
© Людмила Билярска Все права защищены
Благодаря ви от цялото си сърце скъпи мои: Ваня, Ванина, Гери, Славка, Васка, Маги, Еми и Vanq! Прекрасни сте! С обич за вас!