12 авг. 2012 г., 00:33

Прелиствам... 

  Поэзия
584 0 14

Прелиствам съдбата.

Откъсвам тъмните страници.

С пълни шепи ги смачквам

и запалвам с тях радостта.

 

Препрочитам мечтите несбъднати

и оцветявам ги

с цветовете на риска...

Прелиствам и сбъдвам съня!

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??