12 авг. 2010 г., 10:23

Прелюдия 

  Поэзия » Любовная
521 0 3

 

Със тихи стъпки 

до  мен  се приближи,

обгърна  ме със аурата нежна,

погледнах  те  със  влюбени очи,

животът  ни  за миг се промени.

 

Ръката си до моята допря,

избликнаха вълшебните слова,

отрони  се  и  първата сълза,

душите ни притихнаха в нощта.

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??