12 ago 2010, 10:23

Прелюдия 

  Poesía » De amor
514 0 3

 

Със тихи стъпки 

до  мен  се приближи,

обгърна  ме със аурата нежна,

погледнах  те  със  влюбени очи,

животът  ни  за миг се промени.

 

Ръката си до моята допря,

избликнаха вълшебните слова,

отрони  се  и  първата сълза,

душите ни притихнаха в нощта.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??