12.08.2010 г., 10:23 ч.

Прелюдия 

  Поезия » Любовна
519 0 3

 

Със тихи стъпки 

до  мен  се приближи,

обгърна  ме със аурата нежна,

погледнах  те  със  влюбени очи,

животът  ни  за миг се промени.

 

Ръката си до моята допря,

избликнаха вълшебните слова,

отрони  се  и  първата сълза,

душите ни притихнаха в нощта.

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??