24 апр. 2013 г., 11:16

Премиера 

  Поэзия » Любовная
439 1 0

Премиера

Върви си по пътя! Не ме занимавай!
Достатъчно драми! Стига за днес!
На сълзи не вярвам, не преигравай,
плачи, щом олеква от силния стрес!...

Ще ида на кино. Филма съм гледал.
По-интересен от филма със теб.
С новата риза, пуловера плетен,
и нови надежди на първия ред...

Страшен шедьовър! Какъв режисьор?...
Изпълнен със екшън и кървави рани,
а ние със теб, от гняв и раздор,
един сериал за любов във буркани...

Така е, любима! Животът е песен!
Но само когато умееш да пееш.
Сега поплачи, направо чудесно,
такава мелодия най я умееш...

Върви си по пътя! Тече премиера!
Поканил съм гости за новия хит,
една героиня, без кариера,
на твоето място, сърдечният Вип...

23.04.2013
Д. Антонов (diester)

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??