18 мая 2010 г., 21:59

Премиерът-Слънце 

  Поэзия » Юмористическая
601 0 12

съвременен фолклор

 

Зададе се облак тъмен

от Атлантик океана.

То не било облак тъмен –

от Исландия вулкана

пак забълва тъмна пепел,

та Европа изпоплаши.

Че да хвъркат самолети

няма как из въздух прашен.

 

Само в нашата държава

няма вулканичен стрес,

че ни свети и огрява

Премиерът-Слънце днес!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??