17 февр. 2014 г., 17:30

Преминали средата 

  Поэзия
271 0 2

изведнъж
на 45
виждаш дните си
един подир друг
как се търкалят -
гигантски снежни топки
по мокрия черен асфалт
нататък
нататък
а снегът
като мокри парцали
ги пошляпва
и стапя
някъде там
зад хоризонта
където изчезваш и ти

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??