Преоткривам -
всяка твоя дума,
порасни ме -
да мога да те разбера,
прегръщам -
всяко твое чувство,
целуни ме -
да не съм сама.
Нося -
всяка малка болка,
изцели ме -
с допир на уста,
свалям -
всеки пухкав облак,
научи ме -
как да полетя.
Търся -
път на небосвода,
покажи ми -
стъпка на дете,
виждам -
много скъпоценни хора,
но за теб -
единствен -
бие влюбеното ми сърце.
Пусни ме -
в живота ти да вляза,
залей ме -
с теменужен водопад,
дръж ме -
на земята ако сляза,
изгубена съм -
в тоз' враждебен свят.
Люлей ме -
ако случайно се събудя,
ще се превърна -
в тичинка от цвят,
носи ме -
през възходи и падения -
с любовта ти -
животът ми е истински богат.
Изгори ме -
дори да стана пепел,
отново ще възкръсна -
с обичта.
Повярвай ми -
в сърцето си безгрешна -
за теб ще съм -
жадувана съдба.
© Таня Донова Все права защищены