28.07.2013 г., 17:05 ч.

Преоткривам... 

  Поезия » Любовна
963 0 8

Преоткривам -

всяка твоя дума,

порасни ме -

да мога да те разбера,

прегръщам -

всяко твое чувство,

целуни ме -

да не съм сама.

Нося -

всяка малка болка,

изцели ме -

с допир на уста,

свалям -

всеки пухкав облак,

научи ме -

как да полетя.

Търся -

път на небосвода,

покажи ми -

стъпка на дете,

виждам -

много скъпоценни хора,

но за теб -

единствен -

бие влюбеното ми сърце.

Пусни ме -

в живота ти да вляза,

залей ме -

с теменужен водопад,

дръж ме -

на земята ако сляза,

изгубена съм -

в тоз' враждебен свят.

Люлей ме -

ако случайно се събудя,

ще се превърна -

в тичинка от цвят,

носи ме -

през възходи и падения -

с любовта ти -

животът ми е истински богат.

Изгори ме -

дори да стана пепел,

отново ще възкръсна -

с обичта.

Повярвай ми -

в сърцето си безгрешна -

за теб ще съм -

жадувана съдба.

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??