10 мар. 2011 г., 19:27

Препечените корички 

  Поэзия » Философская
983 0 25

Препечените корички

 

Обичам онези корички препечени

на баница или погача

които, макар и на огън обречени,

навлизат на фурната в здрача

 

и, смело опрели глави във тавичките,

тестото омекнало скриват.

Обичам ги тези невзрачни корички!

И хора обичам такива...

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??