10.03.2011 г., 19:27 ч.

Препечените корички 

  Поезия » Философска
986 0 25

Препечените корички

 

Обичам онези корички препечени

на баница или погача

които, макар и на огън обречени,

навлизат на фурната в здрача

 

и, смело опрели глави във тавичките,

тестото омекнало скриват.

Обичам ги тези невзрачни корички!

И хора обичам такива...

© Петя Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??