12 февр. 2019 г., 09:19

Препредпролетно 

  Поэзия » Гражданская
576 2 1

Февруарски слънцето уморената от студ земя погали,
птички посивели  зачирикаха щастливо цяла зима слънце невидяли,
засрамен снегът се поразмекна и кожухът му олекна,
тук таме се разтопи и кокичето веднага го проби,
цяла зима чакало горкото топлата милувка по челото,
белите листенца се разпукаха, и земята цяла засия
окрилена от предчувствие за пролетта!

© Ссссс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Близко е до моето светоусещане, нежно предчувствие, поздрави!
Предложения
: ??:??