13 мар. 2022 г., 10:18

Препускат коне 

  Поэзия » Любовная
184 0 0

     

    Препускат коне

 

Препускат коне във нощта…

Къде са така полетели?

Препуска и мойта Съдба

по пътища черни и бели.

 

Все търся доброто във мен,

сияят в небето звездите,

Къде е желаният ден?

Ще бъдат ли с мене мечтите?

 

Ще тръгна по белия път

и бяла следа ще ме води,

ще тръгна, когато заспят

на грижите всички тревоги.

 

Ще взема със мен любовта

и блясъка жълт на луната,

ще бъда отново добра,

донесла за теб красотата.

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??