2 апр. 2007 г., 22:31

*** (Преситена от мислите за вино) 

  Поэзия
628 0 1
Преситена от мислите за вино,
пресипнала от спомени за глас,
препъвана от думи до поискване,
прекъснала несъществуващ валс:
сега се чудя кой ли ме събуди
от нощен транс и двегодишен сън -
в очите ми дъждовни пеперуди
опитват да ме отведат навън...

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??