16 окт. 2008 г., 06:24

Престана един танц 

  Поэзия » Любовная
473 0 2
Престана един танц.

Престана да танцува моето перо
по жадните бели листове.
Прекършено от една тъжна любов,
оставила болка неотминала...

Напразно търси все още искри,
огъня угаснал да разпали.
Та той дори и да се разгори,
с докосването си ще го опари.

Зараснал с мехлем от горчиви сълзи,
погален от вятъра на въздишките,
белегът дълбок все още боли,
а очите гледат без да виждат.

Натежало от товара на годините,
уморено сърце в търсене на любовта.
Тъжна душа, вечно чакаща обич.
Сред много хора и винаги сама…

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти Таня! Благодаря и на тебе Преслава, разбира се че ще се старая повече, доколкото мога, но все пак, аз не мисля, че това е бял стих, поне аз не съм имала такава идея!
  • Тъжно,но хубаво!Поздрави!
Предложения
: ??:??