17 окт. 2021 г., 19:46

Престъпление и ... поощрение 

  Поэзия
167 0 0

Осъденият присъдата си

хич  не оспори

                      и глава не оброни,

а само ехидно ухили се –

нали гарантира му тя

пълен комфорт и неспирни купони

(с алкохол, дрога, мобилни телефони).

 

Че днес са затворите

места за оргиии и бизнес-кантори,

а надзирателите – легално обслужващ ги

                                     персонал.

 

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??