17.10.2021 г., 19:46 ч.

Престъпление и ... поощрение 

  Поезия
165 0 0

Осъденият присъдата си

хич  не оспори

                      и глава не оброни,

а само ехидно ухили се –

нали гарантира му тя

пълен комфорт и неспирни купони

(с алкохол, дрога, мобилни телефони).

 

Че днес са затворите

места за оргиии и бизнес-кантори,

а надзирателите – легално обслужващ ги

                                     персонал.

 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??