20 апр. 2007 г., 08:57

Пресъхнали очи 

  Поэзия
763 0 10

От душата стон се прокраде
и сърцето спря, като чу това,
след което заплака.

Нищо свое за себе си не оставих.
С мечти назаем живея сега.
...кошмарите само са мои.

Изстрадах те, а тебе те няма.
Ранени мисли ме стягат.
И самотен спомен, от болка прегоря.
Пресъхнали очи за сълзи плачат.

© Богдан Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??