12 окт. 2011 г., 13:14

Преваля октомврийски ден... 

  Поэзия » Философская
1455 0 41


Преваля октомврийски ден,

листата с вятъра се гонят,

заглъхва птичият рефрен

и странна тишина се рони...


Навярно съм и аз листо

и времето ще ме обрули.

С последната въздишка - стон

ще легна в земната утроба.


Затъжите ли се за мен,

ще влизам нощем във съня ви.

И в песенен априлски ден

с дъжда отново ще се върна...


© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??