9 дек. 2017 г., 19:27

Превъплъщение 

  Поэзия
366 1 6

 

 

Образът ти почва леко да се губи.
И чертите ти, да се размазват.
Чувствата се сменят. Стават някак... груби.
И започват бавно да залязват.

 

Пламъкът, избухнал някога, загасва.
Почва все по-честичко да тлее.
Във ума ми често, мисълта проблясва:
Как могла съм, с тебе да живея.

 

Почва да ни гложди мисъл непозната.
Бързо преминава във зараза.
Вече не обичаме. Мислим за разплата.
Любовта превръща се в омраза.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??