19 нояб. 2008 г., 19:38

Превърна ме в мрак 

  Поэзия » Любовная
636 0 1

 

              Превърна ме в мрак

 

 

 

Заглеждаш се в погледа ми празен

и сякаш ровиш в моята душа.

Боли те, ала търсиш знаци,

останали следи от любовта.

 

Очакваше душата ми да е пустиня,

замръзнала от твоя студ.

Пося не нежност, а бодили,

превърна я в черен кръстопът.

 

Когато я докоснеше с пръсти,

от нея винаги течеше кръв.

А ти отпиваше с отровни устни,

жаден бе за крехката й плът.

 

А сега я виждаш променена,

поела пътя си към нов живот.

Страхуваш се...! Боли те, че е окрилена...

Ти знаеш...!!! Друг я прероди с любов.

 

 

  

© Христина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??