ст`орих всичко
за да те спечеля
не успях
но щеше да е грях
да не опитам
и отново чувствено
и мислено
към теб политам
...................................................................
и макар тъга
за мен да е
постеля
ти благодаря
че твоят образ
ме
живѝтелно простреля
...................................................................
а далѝ
и теб
към мен
зов`е
те
нека
премълчават
вековете
© Стоян Минев Все права защищены
Благодаря , comeon(Септември)!
опит за „танка“ по коментара на stoyna(Стойна Димова) :
Твърдят , че дума
дума отваря . Ако
е тъй , то нека
и рѝма стѝхове днес
и занапред поражда !