5 сент. 2010 г., 22:26

През дъжда 

  Поэзия » Оды и поэмы
876 0 0

А музиката ми е само фон,
дъждът напира в мен.
А музиката - тя е просто фон,
дъждът е толкова студен.

Ще литна аз във небесата
да омагьосам със дъжда
детските лица, тревата
и мъничкото свобода.

А музиката фон ще бъде
и вечна радостна дъга
със тъжен зов ще ме пробуди,
за да усетя аз дъжда.

Дъждът мелодия си лее
и мокри моите коси.
Дъждът отново ще запее
за моите несбъднати мечти.

А музиката фон ще бъде,
докато аз минавам през света.
И музиката ще ме буди
с приспивна песен от дъжда.

© Валерия Геогиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??